Aanleg
van
Grondwerken

Van kleine kabelsleuf tot bouwput
Door onze collectie van graafmachines kunnen wij zowel kleine als grote grondverzet projecten aannemen en volledig uitvoeren. Het grondverzet dat we kunnen uitvoeren omvat alles, van een kleine kabelsleuf tot bouwputten van alle mogelijke formaten. U kunt er zeker van zijn dat de kuipen door ons met grote precisie en tot de juiste diepte worden uitgegraven.

 

Aanleg
van
Riolering

Voorkom rioleringproblemen
Het aanleggen van een riool is precisiewerk waarbij vakkundigheid en ervarenheid een grote rol spelen. Een kleine fout kan grote gevolgen hebben. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de aanleg foutloos uitvoeren waardoor alle mogelijke problemen voorkomen worden.

 

Aanleg
van
Waterleidingen

Precisie en veiligheid
Wij in Nederland kunnen ons amper voorstellen dat het water dat uit de kraan komt vervuilt is. Dat komt mede door het met de nodige precisie aanleggen van de waterleidingen. Bij ons bent u daarvoor bij het goede adres. Een goede hygiëne is van groot belang en voor de optimale veiligheid dient de aanleg van hoge kwaliteit te zijn. Door onze gedrevenheid en passie op dit gebied zal de aanleg van de waterleidingen zo professioneel mogelijk verlopen.

 

Aanleg
van
Stadsverwarming

Warmte zonder zorgen
Niets is fijner dan een goed verwarmt huis. De problemen met de verwarming brengt vaak een hoop extra kosten met zich mee en daarnaast is het ook niet prettig om lang in de kou te zitten. Nederland is nou eenmaal niet geschikt voor een huis zonder verwarming. Wij zien dit niet graag, daarom verzorgen wij de aanleg van stadsverwarming. Wij streven er dan ook naar dat de leidingen zorgvuldig worden gelegd om zo u te verzekeren dat de leidingen zo lang mogelijk meegaan.

 

Verhuur
van
Graafmachines

Maak uw beslissing
Zelf aan de slag?
Een graafmachine is onmisbaar bij diverse werkzaamheden. Wilt u zelf aan de slag, weet u wat u wilt of misschien bent u zelf wel bekend op het gebied van graven? Bij ons kunt u ook terecht voor het huren van diverse hydraulische graafmachines. Laat u informeren over de mogelijkheden bij ons.
Hulp nodig bij uw project?
Ook kunnen wij het ons goed voorstellen dat u niet staat te springen om het allemaal zelf te doen, ook daar is aan gedacht. Naast graafmachines kunnen wij ook zorgen voor begeleiding bij uw projecten door onze enthousiaste en ervaren personeel.

Wij zijn klaar voor uw volgende klus


Neem contact op