Voorop door
innovatie en
technologie


Na eerst 10 jaar in loondienst te hebben gewerkt kocht Ton Kwakernaak in 1987 zijn eerste graafmachine, een Hitachi EX120. Hiermee begon hij voor zichzelf als A. Kwakernaak BV. In de jaren hierna wist hij zijn grondverzets werkzaamheden snel uit te bouwen en was het noodzaak om meer materiaal en personeel aan te nemen.
Inmiddels is A. Kwakernaak BV, onder leiding van Ton, uitgegroeid tot een professionele partner in het aannemen van grondwerken en het verhuren van hydraulische graafmachines. Het bedrijf uit Reeuwijk heeft inmiddels 16 personeelsleden voor de dagelijkse gang van zaken. Het maakt daarnaast gebruik van het inhuren van ZZP’ers en personeel van collega bedrijven.
 
 
 

Certificering


Door de snel veranderende regels voor het werken met machines en grondwerkzaamheden is het voor ons belangrijk te blijven leren en ontwikkelen. Zo voldoet A. Kwakernaak BV bijvoorbeeld aan de Lloyd's certificering. Voor u als klant dus verzekert van vakwerk en dat alles zonder zorgen.
Ook voor leerlingen die een carriere ambieren in het grondwerken of als machinist van graafmachines hebben we mogelijkheden gecreëerd. Doordat A. Kwakernaak BV een erkend leerbedrijf is ben je bij onze organisatie in goede handen. We doen er alles aan om je veilig en vertrouwd kennis op te laten doen in het vak.
Mocht je interesse hebben in een van onze leerplekken, bekijk dan de vacature pagina.
 
 

Wij zijn klaar voor uw volgende klus


Neem contact op